Dániel blogja

daniel.mentesnasi.hu

Megnyílt a webbolt

Hat hónappal ezelőtt volt egy nagy álmunk.
Azt álmodtuk, milyen jó lenne ha a MentesNasi-nak lenne egy olyan igazán “MentesNasis” webboltja.

Sajnos ahhoz hogy az álmokból valóság legyen, sokszor nagy erőfeszítések és hosszú kemény munka szükséges, de a kitartás és szorgalom mindig meghozza gyümölcsét. Örömmel jelenhetem hát be ma, 6 hónappal később:
Hogy a MenteNasi-nak lett egy reményeink szerint igazán “MentesNasis” webboltja!

Vásárlóink mostantól otthon is összerakhatják kosarukat, amit utána a boltban összekészítve vehetnek át. Illetve (az első 1-2 hónapban még csak Budapest területén belül) de házhoz is kérhetik a csomagot. Részletek a MentesNasi webboltban.

webbolt-kezdolap

Sokat dolgoztunk rajta. Szerettünk volna kicsit kitűnni a többi webáruház közül. És itt nem feltétlenül csak a külsőre kell gondolni, bár az esztétikát is fontos szempontnak tartjuk. De funkcióiban is szerettünk volna egy jól használható, praktikus webáruházat készíteni mindazoknak, akik valamilyen étel-intoleranciával élnek, és mindazoknak, akik egyszerűen tudni szeretnék mit raktak az ételükbe.
Felhívnánk figyelmeteket, hogy a MentesNasi webbolt testre szabható vásárlást tesz lehetővé. Mindenki megjelölheti bal oldalt alul, hogy épp milyen diétát tart, milyen összetevőket nem ehet, illetve milyen elvárásai vannak a termékek irányában, a webbolt pedig azonnal megszűri a teljes kínálatot ezeknek az elvárásoknak megfelelően.
Nincs többé hosszas összetevő lista bogarászás, a nagyítót is vissza lehet adni nagyinak, mert nektek nem lesz rá többet szükségetek hogy megállapítsátok van-e szója vagy tejszármazék az adott termékben. A MentesNasi webbolt eleve csak olyan termékeket mutat, amiket biztosan fogyaszthattok!

Persze minden kezdet nehéz, ezért ha apróbb hibákat találtok a működésben, vagy a kedvenc terméketek még nem került feltöltésre, kérjük megértéseteket és türelmeteket így az elején, és hogyha lehet szóljatok nekünk, hogy a hibát mielőbb orvosolni tudjuk. Akik visszajelzik számunkra az esetleges problémákat vagy megosztják velünk általános véleményüket és tapasztalataikat a webbolttal kapcsolatban, azoknak a megrendelése mellé ajándékkal kedveskedünk.

De minek is jártatom a számat ennyit.
Mindenki tudja, hogy a tejmentes puding próbája az evés!
Hát miért nem próbáljátok inkább ki gyorsan? :)
http://webbolt.mentesnasi.hu

4 thoughts on “Megnyílt a webbolt

 • Dániel says:

  Újra működik a hozzászóási lehetőség.

 • Miklós says:

  Ez jó hír. Köszönjük.

 • SantAgata says:

  Üdv,

  Most néztem meg a weboldalt első ízben, és az egyik javaslatom az lenne, hogy a bal alsó kiválasztó résznél ahol a check boxokat ki lehet pipálni nem lenne rossz egy “mehet” gomb (más szöveg is ok persze…) és az oldal csak az erre való klikkelés után töltődne újra. Most ha több kategóriát is ki akarok pipálni akkor minden alkalommal újratöltődik az oldal és gondolom szűkít is ezzel párhuzamosan. Ha lenne ott egy gomb akkor csak a kipipálgatás után az arra való klikkelés hatására egyszer töltődne újra az oldal. Üdv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>